Aannemerij

GSF Glasgroep is al jarenlang een belangrijke partner voor de aannemerij voor het leveren en plaatsen van beglazingen. We nemen alle werkzaamheden met betrekking tot de beglazing graag uit handen en helpen aannemers van bouwprojecten onder andere bij:

  • Het leveren van glas, direct uit voorraad
  • Het op maat maken van glas uit ons eigen machinepark
  • Het renoveren en innoveren met glas

Glashandel

GSF Glasgroep heeft de grootste glasvoorraad van Flevoland en levert in Midden-Nederland. Onze grote glasvoorraad en ons eigen machinepark maken het mogelijk om bijna alle soorten enkelglas direct uit voorraad en binnen 24 uur op maat gemaakt te leveren. Wij hebben bijvoorbeeld vele soorten floatglas, gelaagd glas en spiegels direct in huis en isolatieglas leveren we binnen één werkweek.

Glas op maat uit eigen machinepark

We beschikken over een eigen machinepark waardoor we in staat zijn om diverse soorten glas vakkundig te bewerken. We slijpen, boren, zagen en snijden enkelglas, gelaagd glas, draadglas, spiegels en modelruiten op maat. We houden het productieproces in eigen beheer, zodat we u de gewenste glassoort razendsnel kunnen leveren.

Renovatie en innovatie

Het streven van de overheid is dat een aanzienlijk deel van de woningvoorraad en gebouwen in 2050 klimaatneutraal zal zijn. Voor woningcorporaties, overheden en andere beheerders van vastgoed betekent dit dat honderdduizenden woningen in de komende jaren gefaseerd verbeterd zullen moeten worden. Energiebesparende maatregelen zijn daar een belangrijk onderdeel van en hierin speelt beglazing een grote rol. GSF Glasgroep adviseert u graag over de juiste maatregelen om de doelstellingen ten aanzien van klimaatneutrale woningen en gebouwen voor uw klanten te bereiken.

Advies op maat

Voor een helder product zoals glas is de juiste toepassing vaak een minder helder verhaal, maar GSF Glasgroep is graag uw onderaannemer in al uw glaswerkzaamheden. We adviseren u over de juiste toepassing van glas in de meest uiteenlopende situaties en constructies. GSF Glasgroep denkt graag met u mee over een oplossing op maat, bijvoorbeeld met betrekking tot inbraakpreventie, brandwerend- en zonwerendheid, doorvalveiligheid en/of letselwering.

Bovendien kunnen we u voor elke speciale toepassing adviseren over de vereisten van de Bouwverordening en de geldende NEN-normen. Ons team van gespecialiseerde medewerkers is op diverse terreinen ervaren en is u graag van dienst. Neem contact op via telefoonnummer 0320 – 257 157 voor meer informatie of advies.

Geïnteresseerd?

Neem contact met een van onze experts op

Glasschade melden?

Neem contact met ons op