Overheid

Overheden zijn verantwoordelijk voor een groot aantal vastgoedcomplexen, waarbij zowel qua uitstraling als veiligheid een hoog niveau van onderhoud gewenst is. GSF Glasgroep is dan ook graag uw partner voor onderhoud en renovatie van vastgoed op glasgebied.

Om overheden volledige ontzorging te bieden omtrent al hun beglazingsissues, hebben we een module ontwikkeld speciaal toegespitst op overheidsinstellingen. Hierbij is onze visie vertaald in een eenvoudige, snelle en veilige afhandeling van de dagelijkse gang van zaken om de partner te zijn die u duurzaam en kostenbesparend glasadvies verstrekt voor de toekomst.

“Eenvoudig, snel en veilig afhandelen van de dagelijkse gang van zaken en voor u de partner zijn die u duurzaam en kostenbesparend glasadvies kan verstrekken voor de toekomst.”

Totaaloplossing voor overheden

GSF Glasgroep wil de totaalpartner in glasoplossingen zijn voor overheden. Wij zorgen niet alleen dat de gebruikers van uw complexen bij glasbreuk niet in de kou zitten of zich in een onveilige situatie begeven, maar we bieden u tevens de expertise om de beglazing bij onderhoud optimaal te prepareren voor de toekomst.

Innoveren om u te ontzorgen

Innovaties in de glasbranche om u als overheid te helpen blijven ons uitdagen. We zijn continu op zoek naar glasinnovaties die bijdragen om uw schadelast te verminderen en uw gebouwen te verduurzamen.

Onze knowhow, softwaresystemen en vakmanschap op glasgebied richten wij graag op maat en naar uw wens in. Zo kunt u het geheel met een gerust hart aan ons over laten en bent u verzekerd van de juiste partner op glasgebied.

Waarom GSF Glasgroep voor u als overheid?

De real time managementportal via de eigen GSF-software

Een online portal die u een real time overzicht geeft van het schadeherstelproces, schadeverloop, gebruikte materialen, kwaliteits- en veiligheidsinspecties en financiële gegevens.

De kracht van snelle levertijden

De in de markt gestelde levertijden weten wij vaak te halveren. Dit draagt bij aan het verminderen van de kans op extra glasschade en zorgt sneller voor een optimaal veiliggesteld gebouw.

Het gemak van de GSF-glasschade app

Uw gebruikers en beheerders kunnen door middel van onze gratis app met 1 druk op de knop glasschade melden. Door een beveiligde code te koppelen aan de gebruiker achterhaalt ons systeem de betreffende locatie en staat de glaszetter binnen no time voor de deur. Door de toevoeging van een afbeelding kan onze meldkamer de urgentie nog beter inschatten en bent u verzekerd van het meest adequate glasherstel in Nederland.

Uitgangspunt is dat een kostenreductie altijd een win-winsituatie oplevert

GSF Glasgroep geeft advies voor het direct of indirect besparen op de kosten, maakt diverse scenario’s inzichtelijk qua terugverdientijd en realiseert de uitvoering hiervan.

Als we toch iets aanpakken, dan kunnen we het beter duurzaam uitvoeren

Bij alle oplossingen die we bieden voor het klimaatneutraal maken van gebouwen staat een duurzame en kostenbesparende aanpak centraal. Wij zorgen voor oplossingen en materialen met een lange levensduur en lage onderhoudskosten. Zo leveren we een bijdrage aan het efficiënt beheren van uw vastgoed en voldoet u aan alle eisen die de komende jaren aan uw gebouwen worden gesteld.

Materiaal of mankracht, de capaciteit hiervoor is altijd aanwezig

Meer dan eens gebeurt het dat GSF Glasgroep snel moet schakelen voor plotselinge calamiteiten. Met onze goedgevulde magazijnen, 35 medewerkers en 15 servicewagens beschikken we over genoeg capaciteit om al uw aanvragen te behandelen.

Het voorkomen van problemen door de communicatie te perfectioneren

Miscommunicatie is de basis van alle ergernissen, daarom hanteert GSF Glasgroep duidelijke communicatieprotocollen voor het melden van glasschades, doorlooptijden van herstel en afhandeling van klachten. Zo zijn uw gebruikers en beheerders altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Het hanteren van normeringen en certificeringen borgt onze kwaliteit

Werkzaamheden voert GSF Glasgroep altijd uit conform de NPR 3577 en NEN 3569 normering, terwijl onze VCA certificering het veiligheidsaspect afdekt. We waarborgen alle bedrijfsprocessen middels onze ISO 9001 certificering en we verplichten onszelf tot een milieubesparende bedrijfsvoering middels de ISO 14001.

De benodigde flexibiliteit voor als het net even anders moet dan anders

Voorraadbeheer voor één of meerdere gebouwen waar glasschade een hoog risico met zich meebrengt, het (na)schilderen van herstelde kozijnen, afwijkende werkplanning in de weekenden of avonden en 24/7 bereikbaar voor calamiteiten? Geen probleem. GSF Glasgroep bezit de benodigde flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen.

Onafhankelijk uitgevoerde kwaliteitsinspecties op regelmatige basis

GSF Glasgroep laat 10% van de uitgevoerde werkzaamheden inspecteren door een onafhankelijke externe partij, die u een op een inzicht geeft in de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden en het nakomen van datgene wat wij beloven.

De no-nonsense mentaliteit van GSF Glasgroep

Met GSF Glasgroep als partner bent u verzekerd van een glasbedrijf dat zich bewust is van zijn rol in de hedendaagse maatschappij. We doen geen concessies aan kwaliteit, veiligheid, ARBO en milieugerelateerde zaken. Om u, onszelf en de maatschappij deze mate van glasherstel te garanderen beschikken we over de volgende certificaten:

  • GBO vakdiploma (technische kwaliteit)
  • VCA (veiligheid, ARBO en gezondheid)
  • NEN-EN-ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)
  • NEN-EN-ISO 14001 (milieumanagement)
  • Duurzaam herstel (people, planet, profit)

Geïnteresseerd?

Neem contact met een van onze experts op

Glasschade melden?

Neem contact met ons op