Vastgoedbeheerders

Vastgoedbeheerders en facilitaire dienstverleners zijn verantwoordelijk voor meerdere panden. Regelmatig zijn deze panden uit grote glasoppervlakten opgetrokken. Zeker als dit publiek toegankelijke panden zijn spelen de veiligheid en uitstraling een grote rol, zoals bij winkelcentra en openbare gebouwen. Wij vervullen graag de rol van dienstverlener op het gebied van glasschadeherstel, zodat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft en de overlast voor de eindgebruiker tot een minimum beperkt blijft.

24/7 bereikbaar en snel ter plaatse bij glasschade

Onze gecertificeerde en ervaren medewerkers staan 24/7 paraat om glasschades te herstellen in Midden-Nederland. De GSF-monteurs zijn met 15 servicewagens werkzaam in Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Swifterbant, Emmeloord, de Noordoostpolder, Kampen, Weesp, Muiden, Muiderberg, de Veluwe en ‘t Gooi. Bovendien zijn we doorgaans binnen 30 minuten aanwezig bij uw klant om de schade veilig te stellen.

Portefeuillebeheer

Niet alleen voor schadeherstel zijn wij beschikbaar als dienstverlener, maar ook voor het opstellen van gebouwinventarisaties qua beglazingen van uw gehele portefeuille zijn wij u graag van dienst. Het voordeel hiervan is dat we niet alleen bij glasschade direct kunnen schakelen, maar dat we ook de beglazing in uw portefeuille op gezette tijden kunnen toetsen aan veranderende wet- en regelgeving.

De voordelen van GSF Glasgroep

  • Verzekerd van professioneel glasherstel door een vakbekwaam gecertificeerd herstelbedrijf
  • Een zeer snelle doorlooptijd van melding tot herstel
  • Een heldere financiële afhandeling tegen marktconforme tarieven
  • Voorraadbeheer
  • Online database gevuld met al uw beglazinggegevens
  • Online management rapportage

 

Als enige glasbedrijf in de regio gecertificeerd in duurzaam herstel.

Geïnteresseerd?

Neem contact met een van onze experts op

Glasschade melden?

Neem contact met ons op