Vereniging van eigenaren

Een vereniging van Eigenaren (VvE) draagt vaak met hart en ziel zorg voor het onderhoud van het vastgoed van haar leden. GSF Glasgroep beseft dat het niet louter een administratieve rol is die u als VvE vervult. We zijn dan ook graag uw partner op glasgebied, zodat uw exacte wensen uitvoerbaar worden gemaakt qua afwerking en aanpak.

Glasschadeherstel

Onze ervaren servicemonteurs zijn 24/7 beschikbaar voor het herstellen van glasschades aan uw complex. Met onze goed uitgeruste serviceauto’s hebben wij de schade in no time hersteld of is uw pand op zijn minst tijdelijk veiliggesteld.

Planmatig onderhoud

Is de huidige beglazing nog wel afdoende of zijn er duurzamere opties denkbaar? GSF Glasgroep adviseert u graag omtrent de renovatiemogelijkheden voor beglazing en rekent de besparing en/of terugverdientijden voor u uit.

Advies op maat

Voldoet de beglazing in de entree wel aan de huidige wet- en regelgeving qua letselveiligheid, zijn de balustrades doorvalveilig en is de beglazing in de centrale ruimte brandwerend uitgevoerd? Ons team van gespecialiseerde medewerkers is ervaren op vele gebieden en is u graag van dienst.

Voorraadbeheer

Veel repeterende maatvoeringen of een hoek van het gebouw met een hoge graad van vandalisme? GSF Glasgroep maakt uw beglazing graag inzichtelijk en houdt deze op voorraad, zodat u nooit een complex met langdurige glasbreuk heeft.

Geïnteresseerd?

Neem contact met een van onze experts op

Glasschade melden?

Neem contact met ons op